Lagant Young Project Professionals programma

Het gecoachte werktraject van de Lagant Groep. Want Project Management is geen rol, het is een vak!

Project Management wordt vaak gezien als iets wat iedereen kan….

FOUT!

Project Management moet in je bloed zitten!

Onze stelling is dat, als je geen aanleg hebt voor Project Management, je dit ook niet kunt leren! Maar dat neemt niet weg dat je, als het in je bloed zit, je als Project Management Trainee wel degelijk heel veel kan bij-leren en verbeteren!

Vanuit de Lagant Academy krijg je interessante en uitdagende projecten aangeboden bij verschillende gerenommeerde werkgevers in een traject van werken en leren. Een vaste coach begeleid je de hele periode. Na twee jaar bepaal jij welk bedrijf jou het meeste aanspreekt en kies je je volgende carrière stap.

Programma Overzicht

Er wordt gewerkt aan uitdagende projecten bij onze klanten waarbij er elke maand studiedagen ingelast worden en er een curriculum uitgewerkt wordt welke aandacht geeft aan o.a.:

 • Project Management certificeringen
 • Agile Leadership
 • Teambuilding & Alignment
 • Verandermanagement & Powerskils
 • Stakeholder Management
 • Data & Reporting + Dashboarding

Doelgroep

Dit traject is bedoeld voor Hogeschool en Universitaire studenten, liefst met minor Project Management en de ambitie projecten te trekken die het verschil gaan maken!

Project- en verandertalent gezocht!

De Lagant Groep is dé specialist voor project-en verander-management.

De Lagant Groep heeft als missie om impact te maken op het gebied van project en verander-management.

Voor nieuwe talenten bieden wij het Lagant Young Professional Program. Hier leer je zowel vanuit de theorie met ervaren Project Managers & Agile Coaches, als ook in de praktijk bij klanten van Lagant Groep.

Als talent word je ingezet bij onze klanten en specifiek getraind op kennis en kunde van project– en verandermanagement. Ook volg je workshops en trainingen die intern gegeven worden. Daarnaast is er ook veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Je gaat twee jaar aan de slag bij drie verschillende projecten, met elk een eigen kenmerk (Agile, verandermanagement, projectmanagement).

Naast een uitdagende werkomgeving bieden we je marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Onze merken

De Lagant Groep is een samenwerking van vijf verschillende bedrijven, met elk hun eigen expertise op het gebied van projectmanagement.

 • Lagant Academy
  Opleidingen, trainingen en projectmanagement
 • Van Aetsveld
  Resultaatregisseurs – Senior Project en Programmamanagers
 • The PMO Company
  Project Management Office en Project Support
 • Lagant Business Builders
  Agile implementate, transformatie, coaching, leadership
 • Revealz
  Persoonlijke, team en organisatie ontwikkeling

Ben jij ons nieuw talent?

Ben jij net afgestudeerd? Of ga je binnenkort afstuderen? Ben jij een talent? Wil jij je professionaliseren in het vakgebied van project- en verandermanagement? Stuur je cv en motivatie naar: [email protected]

Stuur direct je CV