De Brands van Lagant Groep

Wij helpen onze klanten niet alleen met de uitvoering van strategische doelen (projecten) maar zorgen er ook voor dat onze klant / organisatie niet alleen dat ene project goed doet, maar dat alle projecten goed gaan door een gedegen inrichting en besturing (governance) van de projectorganisatie.

Oftewel: Wij helpen onze klanten om – van binnenuit – zelf de gewenste veranderingen succesvol en efficiënt uit te voeren en daarmee waarde toe te voegen voor hun klanten en de eigen organisatie met een minimale footprint. 

Bekijk de Brands van de Lagant Groep

Hoe is de Lagant Groep ontstaan?

De Lagant Groep is ontstaan vanuit het samengaan van vier, op project & agile management gespecialiseerde bedrijven die samen project- en verandermanagement in de breedst mogelijke zin invullen! Wij bieden nu zowel project, programma en portfolio management inrichting & executie, verandermanagement en agile management, agile leadership en agile transformatie diensten.

Aangezien projecten, of deze nu agile of waterfall uitgevoerd worden, altijd te maken hebben met verandering in de manier van werken of in de inrichting van de organisatie, noemen wij ons

Verandergidsen!

Lagant Academy

Samen veranderambities waarmaken

Lagant is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid naar een specialist op het gebied van verandermanagement, agile werken en projectmatig werken. Voor iedereen die zich bezighoudt met veranderen, ontwikkelen en innoveren. Lagant biedt trainingen, consultancy en organisatie coaching aanbiedt. Allemaal gericht op het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. 

Diepgaande nieuwsgierigheid voor de klant, enthousiasme, betrokkenheid, een passie voor het vak. Vakidioten zelfs, die dag in dag uit hun kennis en kunde blijven ontwikkelen. Zo herken je de Verandergidsen van Lagant. Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Naar Lagant Academy

The PMO Company

Excellence in Project Management

Wij helpen bedrijven met het beter inrichten en uitvoeren van projecten, veelal door de projectmanagement office in te richten met standaard processen, goed doordachte governance en de juiste tooling voor rapportages en dashboards.  

Ons credo:  

Niet alleen dat ene project goed doen, maar alle projecten efficiënt en effectief uit voeren 

Het PMO Company team richt project organisaties in, helpt met de transitie naar agile, levert tijdelijke project professionals om projecten en teams goede uitkomsten te laten genereren en denkt graag met u mee over project portfolio management en project tooling. 

We hebben een standaard aanpak om op gedegen wijze project processen in te richten, maar veelal passen we ons aan, aan de snelheid, middelen en wensen van onze klanten. 

We werken het liefst in teams die samen kennisdelen en het beste voor onze klanten weten te realiseren. 

Naar The PMO Company

Van Aetsveld

Resultaatregisseurs

Veranderingen vragen om regie. Daar zijn wij als Van Aetsveld gepokt en gemazeld in. Wij realiseren complexe projecten op het snijvlak van business en IT. Wij zetten verandering van binnenuit in gang voor een duurzaam resultaat. 

Onze Resultaat Regisseurs laten jou en jouw organisatie schitteren als hoofdrolspeler. Project- en verandermanagement zien we als een coproductie. Elke organisatie heeft het vermogen in zich om de gestelde doelen te behalen. Wij helpen dat vermogen aan te spreken en productief te maken. 

We doen dit door op te gaan in de organisatie. Door ons als een kameleon aan te passen aan de omgeving waar wij werken, met inzet van onze eigen-wijsheid en de van Aetsveld-Aanpak. 

We regisseren al 25 jaar resultaat. We bouwen aan een wereld waarin mensen, systemen en processen samen in een positieve flow komen. 

Naar Van Aetsveld

Lagant Business Builders

You Own What You Observe! 

Wij zijn Agile Business Builders. Wij coachen op mindset, gedrag en cultuur. En dat doen we net even anders. Wij gaan voor het maken van impact. Op onze eigen unieke manier. Niet moeilijk doen als het makkelijk kan.  

YOWYO! is dé mindset – Oftewel: You Own What You Observe! 

Glashelder en duidelijk. Wij challengen. Wij verbinden. Wij laten het uit de mensen zelf komen. Eigenaarschap versnelt vooruitgang. Wij zijn bezorgers van positieve impact.  

Dit doen we door mindset, cultuur en leiderschap mee te nemen in onze integrale aanpak. 

Positieve impact maakt positief resultaat! 

Naar Lagant Business Builders

Revealz

Your inner potential

Revealz onthult met het Prisma Profiel binnen één oogopslag wat zich binnen mensen, teams en organisaties in de wereld boven én onder water afspeelt.

Naar Revealz

De verandergidsen van de Lagant Groep

Wij opereren als één team. Wil jij ons team komen versterken? Kijk bij onze vacatures, of bekijk het Lagant Young Professionals programma.

Andere Lagant Groep websites

IPMA® Compact

Projectmanagement volgens ICB4

Dit boek is bedoeld als naslagwerk voor iedereen die professioneel met projectmanagement bezig is, of die zich wil certificeren volgens IPMA ICB4 normen (IPMA-B, -C, -D of –PMO).

Naar IPMA® Compact

Prince2 Compact

Eenvoudig het PRINCE2 examen behalen

Dit pocketboek beschrijft alles wat je moet weten voor het behalen van de PRINCE2-examens en dient als een waardevolle naslaggids tijdens het werken aan projecten.

Naar Prince2 Compact