Lagant is op zoek naar jou!

Het is onze ambitie om één van de leukste bedrijven te zijn om voor te werken. Een familie, waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Maar ook wordt uitgedaagd om je persoonlijk groeipotentieel te benutten. En waar waar je vooral heel veel plezier kan maken!
Waarom werken bij Lagant?Bekijk alle vacatures

Project & Agile Management is uitdagend en veelzijdig

We opereren in verschillende sectoren bij verschillende klanten waardoor het werken bij ons grote veelzijdigheid kent maar ook van je vraagt. Kennismaking met verschillende bedrijfsculturen en hier goed mee om kunnen gaan is een uitdaging en één van de leuke elementen van het werk. En wat er in projecten gevraagd wordt verlangt teamwork. Elk team heeft een eigen dynamiek waar jij een draai aan moet geven!

Wie ben jij? (En wie zijn wij!)

Je bent van nature gedreven, eerlijk, innovatief, nieuwsgierig en dienstbaar. Je bent een organisatietalent en je wordt je soms ook wel ‘regelneef’ (of nicht?) genoemd! Wanproject & agile management is iets wat in je moet zitten. Helpen, onderzoeken, beter maken en verwachtingen managen zijn dingen die je moeten liggen. En bedenk wel: project & agile management is niet alleen een rol, het is een vak! Wij zijn Professionals! 

Wij zoeken zowel starters, mediors als senior talenten met bovenstaande eigenschappen. 

Onze verschillende smaken

De Lagant Groep bestaat uit 4 werkmaatschappijen die elk hun eigen specialiteit hebben.  

  • The PMO Company richt zich op project organisaties inrichting door seniore PMO consultants, en levert ook interim PMOers, Project Portfolio Managers en Project Ondersteuners 
  • Van Aetsveld levert seniore Project en Programma Managers: de Resultaatregiseurs 
  • Agile Business Builders verzorgt agile transformaties en begeleiden managementteams met hun agile leiderschap. Ook voor Agile Coaches, Scrum Masters, Product Owners en SAFe consultants kun je bij ons terecht. 
  • Lagant Academy verzorgt trainingen en heeft een platform waarop alle project en agile trainingen in de markt te volgen zijn. Hetzij als volledige zelfstudie, zelfstudie met begeleiding op met een ervaren trainer op locatie. De trainer/consultants zijn Verandergidsen die met verandermanagement techniekenprojecten en programma’s goed laten landen. 

Al deze werkmaatschappijen bieden je een veelzijdig groei en carrière pad: beginnen als junior Project Ondersteuner en jezelf ontwikkelen tot Agile consultant of Programma Manager is allemaal mogelijk binnen onze groep! 

De leukste werkgever; Hoe dan?

Wij hebben een Fun Management Office team en een Leukste Employee eXperience programma die hier expliciet aandacht aan besteden. Jouw ideeën over hoe we het nog leuker kunnen maken kunnen we goed gebruiken! Jij mag het zeggen!

Voorbeelden van eerdere evenementen zijn, naast onze kennissessies en persoonlijke coaching, de ZomerBBQ, de 24-uur van Lagant (inclusief overnachting in hotel), en allerhande uitjes. Ook een gezamenlijke mid-week skiën of naar de Ardennen staat op de lijst. 

Teamwork!

Als collega krijg je de kans onderdeel uit te maken van een hechte community van vakidioten in verschillende disciplines. Samen met de collega’s van de andere disciplines, zijn wij meer dan de som der delen. We houden elkaar scherp en helpen elkaar groeien met kennis en kunde. Alles wat we doen is in lijn met onze kernwaarden; VerbindingLeven Lang LerenOorspronkelijkheidEigenaarschap en Impact maken. 

LYPP

Ja LYPP, niet lijp 😊. Helemaal niet lijp zelfs! Want LYPP staat voor Lagant Young Project Professional. Het is onze invulling van onze kernwaarde Leven Lang Leren, waarbij wij een relevant talent ontwikkel traject combineren met praktijk inzet bij klanten. Al dan niet samen met een senior volgens onze Gilde (Meester-Gezel) model. 

Lees hier meer over LYPP 

De missie; onze ‘Why’

Wat wij zien en vinden: We zien nog steeds dat veel projecten te langzaam gaan, te duur worden en niet altijd de gewenste resultaten opleveren. Wij geloven dat er meer efficiëntie in de uitvoering van verbeteringen en veranderingen (projecten) mogelijk is. En vooral dat iedere organisatie het vermogen heeft dit zelf beter te kunnen! 

Wij helpen onze klanten om – van binnenuit – zelf de gewenste veranderingen succesvol en efficiënt uit te voeren en daarmee waarde toe te voegen voor hun klanten en de eigen organisatie met een minimale footprint. 

Beloning

De sky is the limit! Wij stimuleren talent. Wij zijn regelaars en ondernemers. We weten dat geld verdienen en geld verliezen ‘part of the game’ is. Er is dus veel ruimte voor initiatief. Als jij een goed en succesvol businessmodel introduceert en het binnen onze missie en (economische) bedrijfsvoering past kan er heel veelEn buiten deze speciale booster programma’s zijn onze arbeidsvoorwaarden bovengemiddeld marktconform. Auto van de zaak, laptop, smartphone, 24 vakantiedagen, flexibel in te delen tijd, sabbatical als jij eraan toe bent, hybride werken, onbeperkte relevante trainingensocial events, bonussen bij opdrachtbijdrages, etc. 

Inhoudelijk

Bekijk alle vacatures op deze pagina, of kijk op de websites van onze werkmaatschappijen.